Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup spegling

Hur vi väljer att spegla oss med varandra 

Ger en tydlig bild av vårt inre

Och valet att ibland blunda

Kan vara nödvändigt 

För att inte drunkna i oss själva

 

Men vågar vi möta varandras blickar 

Vågar se in i själens djup

Kan vi hjälpa och stötta i svåra stunder 

Men även peppa och heja på 

När vi märker att ögonen bär

På förhoppningens sprudlande ljus 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-29 06:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ensam är inte stark. Att ta emot och hjälpa varandra ger styrka
2021-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om vikten att vara en god medmänniska.
2021-09-29

  ULJO
Svårt för många att möta själens djupaste inre.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP