Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvorna

Vart tar duvorna vägen när det blåser upp till storm?
Borde vi krypa undan, precis som dom?
Dra mossan över ansiktet och sköljas undan.
Huka oss och finna trygghet i stunden.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-23 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld