Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare, närmare, närmare




Ju närmare du kommer mig,
ju mindre blir kvar av mig

Ju närmare du kommer mig,
ju mer vill du ändra mig

Ju närmare du kommer mig,
ju mindre vill du att jag är jag






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-23 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2