Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi i svart




Har älskat så det gjorde ont,
har känt dina hjärtslag,
har känt dina andetag

Jag var bara en skugga i nån annans historia,
en biroll,
en statist

Kan du känna att jag har plågats,
när du rörde mig

Du lämna något unket,
när du gick







Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-09-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2