Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/10 2021


TIDEN GÅR

Nu har nyss september gått
liksom förr om åren.
Skägget mitt är mera grått
liksom huvudhåren.
Snart är året slut igen.
Snart är dags att om igen
längta efter våren.

Och oktober dryper in
med sin dystra väta.
Jag i värmen kryper in
att min själ förtäta.
Tänker på den maj som var,
att hon måtte vara kvar
och mig ej förgäta.

Tiden går och jag med den.
Det är livets lagar.
Hösten, vintern, sommaren
har bestämda dagar.
Men det finns en evig vår
i min själ, som alltid rår
när jag mig beklagar.















Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP