Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slå dig ner på en parkbänk i natursköna Hjo och blicka ut över Vätterns vida vatten. Hjo, även kallad Trädstaden, är känd för att ha en utmärkt god träsmak.


Bättre & begagnat - limerick

 

I en nedsutten soffa i Hjo
satt en man utan framtid och tro
Vars liv sen tog en vändning
och han syns nu i sändning
i en soffa av plysch hos Malou

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-23 22:01



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Väldigt fyndig och bra!
2022-01-26

  tom boreland
ikea?
2021-09-27

  Lili Samuelsson VIP
lysande. det är skillnad på soffa och soffa
du kan limerickar du
2021-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!

2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP