Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN FÖRLUPEN TANKE.

Höstångest.

Bobi vaknade besviken efter en
fyllevals fylld med ångest.
Vem vill återgå till den tråkiga gårdagens trygga tillvaro.

framtiden är vår

höstlöven har börjat falla
snart täcker de hela den
asfalterade gatans svärta
med gula och röda budskap

till omvärlden förmedlas
sålunda, ett enda ord

Nyval.

Snö kan aldrig förväntas ännu.
Vi har kommit in i en ny tid,
fylld av överraskningar.

efter måltiden när vi spisat vegetabilier vet man tryggt
att vi har förstört vår religion
samtidigt alla sunda tankar
vi en gång ägde

Bosse 25.09.21.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-24 06:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mäktig upplevelse
Skrivelse!

2021-09-24

  Solstrale VIP
Ja det kan nog vara så, vart enda ett ord känns igen med stor trygghet, just i det att känna igen sig om funderingar på det där om sunda tankar inextens...
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten