Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aqua Vera

Om du gav oss
några ord som tröst

Vilka vore orden?

Kanske ordet hav
Så brusande och stort

Eller den sjungande
älvens fors

Om du gav oss
några ord till tröst

Vore väl livets vatten
Ett av dem




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-24 09:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Briggen Tre Kronor, Vind och vatten i evig rörelse, det är livets mening

2021-09-24

    Lena Staaf VIP
Livets vatten, vatten för livet.
2021-09-24

  ULJO
Livets vatten. Så viktigt
2021-09-24

  Solstrale VIP
Kraftfullt! Magnifikt!
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP