Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* HETTA

 

 

En-het

 

Fri-het

 

Glöd-het

 

Djup-het

 

Lekfull-het

 

Innerlig-het

 

Lustfylld-het

 

Lycksalig-het

 

Förunderlig-het

 

Tack-sam-het 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glädje-het

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-24 14:51



Bookmark and Share


  ULJO
Värme här
2021-09-26

  Koloristen
Denna hetta! This Heat.

SOL!
2021-09-25

  Sparvögat VIP
Mycket hetta vilar i dina glödande ord…
Värmande!
2021-09-24

    ej medlem längre
Tacksamhet
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria