Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärleken förmår

 

punkter. Åter rockar som närmar 

sig från öst. Över livets tavla är väggen 

vitaste vitt. Det är mänskligt att vara 

duktig och örnens blick hävdar motsägelsefullt 

att jag har det i mig. 

mina liv dallrar och min sexualitet formar mina 

drömmar, 

 

sommarens dofter väljer dig i omgångar 

 

På balkongen har växterna börjat gulna 

cheferna är flera. 

 

det är något som stryker längs fasaderna, 

något som härrör från ett minne som en 

trygghet som en parfym längst in 

 

dina vardagliga under lever djupt härinne 

och jag sniffar mig till 

som om jag minns doften i det där röda huset 

minns hur jag föddes 

erfar min nyfödda skrikande kropp 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-24 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP