Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sjöstjärnor

Dricker sagolika dofter.
Äter magiska känslor.
Vilar efteråt på snötäckt videung.
Silverräven vakar över mig.
Guldschakalen vakar över dig.
I en ametistgrotta vi hämtar kraft.
Ur snäckan vi stiger nakna som regn.
Njutningens blå hyacint porlar.
En stund bland stjärnorna.
Jag finner inga ord.
Du finner inget att säga.
Stormen vitare än svart.
Klamrar mig fast i verkligheten.
När verkligheten är du.
Godnatt min morgon. Godnatt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-09-24 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP