Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 september 2020


Forgotten owner

The limitless being
once branched off
into its limited new self
and gained bodies
that forgot the real owner.

In time my innocence
was corrupted,
I forgot how timeless
I am.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-09-24 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP