Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en kompis som jag lovade att skriva den här dikten åt.


Pekoralt

visst är det möjligt att du vill ha mig
eller åtminstone inbillar du dig det
och det är förståligt om du förivras
om jag är charmig och du är kåt

särskillt trevligt är det när du trilskas
och som en pilsk hund får jag bida tid
men ibland så skapas ilska
när du bäddar upp i ett rum brevid
särskillt sur blev jag den där natten
när jag av fylla rumla in
och du ger mig då på hatten
och vill inte bjuda till
och trots att jag står på mig och tjatar
ömsom gnolar och ömsom gnatar
jonglerar och lyssnar
bollar och visslar
men du säger att du är trött
att mitt betende blivit nött
att du måste upp om en timma
men på en timma
skulle vi faktiskt hinna

älskar du inte mig?

men så låt mig öppna din blus
låt mig få tända din eh ditt ljus
















Fri vers av Jonjovan
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-07-28 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan