Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En icke älgs klagan

Se nu hur
oälglik jag är
pälsen min skrikande blå
doftar som blomster

tassmjukt smyger jag
genom höstmålat gräs
graciös som ett kattdjur

ve er
ni läskiga älgflugor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-25 10:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja älgflugor är hemska!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP