Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På gårdens första parkett

Se där hur
träden spelar
med flinka fingrar

över tegelsten
och vitkalkad grund

tidens fönster
som ackompanjerar
så bedårande

sädesax rör sig
i takt med vinden

solsökande
humlesurr hörs köra

jag njuter på
gårdens första parkett





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-25 11:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som en liten symfoni i hyllning till sitt vara!
2021-10-05

  BenGust VIP
Soltidens fönster ännu öppet.
Härligt att vara på första parkett.
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP