Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

Till en vän.

Den dagen, den!
bär skärvorna varje steg
och tårblänker där de ligger
alla trasiga dagar
alla tårars dagar
den dagen på de skärvorna
bakom, under men framåt
rör sig Björkar




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-09-25 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP