Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Reviderad skrivelse från år 2015.)


Om att få äta upp sina ord. ..



Du är ju helt Insane
Utropade hon förtjust!

Invid utställnings-hallen

-Nää! Inte alls.
Svarade han kort.

-Och påpekar att han
nu hade papper på
att han var helt frisk.


Men det hade
ju inte hon!

Hon kastade en mörk
blick mot honom vände

Sedan på klacken o gick
därifrån med bestämda
steg. ..

Hmm.m. Lätt kommet
Lätt förgånget?

Vissa människor tål
varken sanning eller
Lögn?

Eller har humorn i
behåll(för att den är
för svart?) För den
delen!


Och då spelar det ju ingen roll
Hur snygga de,eller man själv
än ser ut. ..liksom!








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-25 12:14



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
fångar med få ord, problemet människan har med människan
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP