Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiskt



Der pågår ett inbördeskrig
mellan olika energier
i mitt huvud
Den mentala processen
stämmer inte
Hur reparerar man det?
Det finns många
människor i konstvärlden
som betalar
hur mycket som helst
för ett namn
dom kan skryta med
apropå värdet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-25 14:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
läs en bra bok. t.ex celinesb död påkrita i senaste översättningen. mycket nöje

2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP