Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madonna



Motivet att leva
har försvunnit
sen du försvann
Den svarta tavlan 
blev verklighet
Nivåer av förakt
Obegränsad frihet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-25 15:01



Bookmark and Share


  SatansSon
madonnan bor i Västerås och är 21 år nu.
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP