Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i "Ruiner".


Angkor Vat


Hjärtat i ett blodomlopp
pulsen som slår i ett
nytt perspektiv

liknar berg, men är blödande
sörjande
vittrande

Inte längre försörjt
med sitt syre
hämtar det luft som är lånad

Det skall ropa på hjälp
tills det slutligen blottläggs
och operationen kan börja.



9/9 2021




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-25 17:55



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Låter som en utsatt belägenhet.. ..ensamt hjärta på väg till annans sammanhang?!

Gillar de allittererande elementen : luft & lånad, pulsen & perspektiv, berg & blödande & börja...
2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP