Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tre rätt på travet!

Björnkollen hade högst

fem rätt,

å jag hade tre rätt,

trots att jag bad!

Varför Herren inte

lotsar mig vet jag ej!

Man ber å ber men

icke sa Nicke!

Det slår ändå fel!

Men en vacker dag!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-25 21:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
För att travestera föregående skribent, plötsligt händer det, inte...
2021-09-28

  Bodingen VIP
Plötsligt händer det!
2021-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Förr eller senare händer det! Hoppet må leva.
2021-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Den uteblivna vinsten blev en tankeväckande text.
2021-09-27

    Lena Staaf VIP
Men någon annan fick alla rätt i stället och blev glad!
2021-09-26

  Bibbi VIP
Tacka då för den vackra dagen och fokusera på den!
2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy