Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig förälskas..

Jag vill möta själen
som dras till mitt sken.
En själ som vill drunkna
i mina ögon.
Om min själ är blå
och din är röd
ger vi tillsammans
ett violett sken.
Jag vill bli hänförd
av dina steg.
Förförd av din röst
och din lekfullhet.
Låt mig få vara
din älva i skogen.
Låt dig förälskas
av mitt vackra sken.
Låt mig få stå
gömd bakom trädet.
Betrakta på håll,
mitt hår med guldiga lockar.
Låt det ta tid att förtjäna mig.
Låt mig få längta tills det gör ont.

Låt mig förälskas
av ditt vackra sken.
Låt det få gå
i kärlek så ren.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-09-25 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP