Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag ville säga

Som att jag vill uttrycka mig
men varje bokstav är för hal
ett alfabete av sand
när stavelser rinner mellan mina fingrar
vinden för bort dess damm
förnimmer du min andemening

eller ska jag försöka sätta tankar till ord
likt segel på skepp
sätta hopp åt dess resa
mot ditt öra
men rösten sviker mig
likt skriften tar till flykt

jag får sätta mitt hopp
till att du på något sätt
ändå kanske vet
vad jag velat säga
när sägande inte blir sagt
och skrivande inte blir skrift




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-09-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh