Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fundamentala krafter.


Grafit och gravitation


grafit hav
någon stor flytande tyngdkraft
några avlägsna sirener
någon magnet
den fjädrade himlen avtar
filament för filament




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-26 01:14



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Den mörka överväldigande bilden är fasansfull och bjuder på en stark upplevelse.

2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen