Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarandets blues


Borde varit på annan
plats i annat skede men
blev dröjande kvar

tyst hade tanken
smugit sig på
viss rörelse
rentav förflyttning
skulle ta kraft
stjäla fokus
från det hanterbara

från föreställningen
att gå
den okändes gång
eller stå kvar
i spänningsfältet
mellan nu och då

myriader tankefrön
vissa delar tillvaro
en del närvarande
andra bara önskeblå




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-26 10:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Att vara vid sunda vätskor är en dygd... Alltid i dina fraseringar finner man något beaktansvärt och värt att ihågkomna. En "dikt med sikt på det av vikt"...
2021-10-05

  Elinor Sörensson VIP
Att med alla sina sinnen vara
helt närvarande i nuet är nog
en konst. Ibland är man kvar i
eller förflyttas i tanken till något
som var. Eller kanske till det där
"önskeblå".
2021-09-27

  AiA Maria den fria


Fint!

Kännbar närvaro !

”Önskeblå” -öppnar upp

Tack!
2021-09-27

    Lena Staaf VIP
Ibland är det bra att stanna upp och tänka efter, känna efter.
2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP