Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
I går arbetade jag och Sofia inom ramen för "den nya stationen".


"Den nya stationen"

Efter mycket bollande kom idén fram och nu kan vi arbeta konstnärligt och invänta polisens besök till konstutställningen som blir en rolig verksamhet och förhoppningsfullt är att många som vill "Den nya stationen" ska komma bli den nya verklighet i Backa R. Till vem ska jag skicka mitt arbete, vem är rätt person?


Innovativt.

Bällskärsvägen och "De fem stenarnas tomt" är så intressant för oss som kämpar med ett slags eget polisiärt arbete och utan att ha fått någon sådan utbildning är
rädslan och ångesten för att göra något fel mycket stor. Att lösa konflikter i en grupp är mycket krävande och ofta känns det hotfullt och farligt. Så är livet för en där den riktiga Polisen bett mig att försöka lösa konflikten själv och det är svårt rent farligt.

Därav min vision om "De fem stenarnas tomt och Den nya stationen"

Innovation..

Vi övervakar och kopplar upp oss på samtliga bilar som kör på Svenska vägar och programmerar ett data system som är självgående, ett system som "ser" alla fortkörare och sen i slutet på varje månad skickar Polismyndigheten ut böter till de som överskridit hastigheten. det blir naturligtvis bara en böter per månad oavsett hur många överträdelser som gjorts under den aktuella månaden?

(Fina pengar till kassan)

Och det är viktigt att förstå, det är bilen som övervakas i detta system, inte några personer. Samtidigt är det absolut förbjudet att övervaka individer genom sådant system på internet så därför är det fordonen som detta gäller. Så kom jag fram till mitt nya innovativa konst gestaltning i olika material kan bli i verkligheten.

Den konceptuella konsten är verkligen berikande...


(Hoppas vi kan fortsätta tillsammans där..)
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-26 14:16Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP