Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som var så frisk att han ansågs som galen

Se hur han dansar fram 

på trottoarerna i en 

helt annan dimension. 

Hör hur han frågar vilt 

främmande människor 

hur de mår i sin 

helt självklara briljans. 

Känn in hans sprudlande 

livsglädje och lugnt klara 

spontanitet som att han

kommer från en 

helt annan värld. 

Bevittna hur polisen ber 

honom sätta sig i polisbilen 

där de undrar vad han 

håller på med och att han 

ska låta folk vara ifred, samt 

undrar om de ska skjutsa 

honom till akutpsyk. 

Med sina skämt får han 

i alla fall en poliskvinna 

att skratta men hon tystnar 

och ber om ursäkt. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-09-26 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP