Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner i ett underland

Jag lät dig sväva i tanken
på tron om att allt var sant
sen så föll jag
likt alice
ner i ett underland
mjuk mossa tränger jag igenom
löv faller framför mig
men jag faller förbi
ner mot ett svart hål
där herr kanin tålamodigt står
här slits du inifrån och ut
han sa
på en bekostnad av dina val
är du välkommen ner
i alla lögnernas vackraste dal





Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-26 20:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Vacker" skrivelse
Även med sälta
Och knorr att
Beakta. ..
;)
2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj