Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Hur smakar frihet
När tungor möts
Utan premisser

Där kroppar kräver
Tända eldar

Och blickar når så djupt

Dit någon aldrig nått förut




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish