Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kylig natt


Natt

Månen lyser klar över mörka skogar
en känsla av vemod och saknad
Mörkret ger mystik och trolldom
påminner om vår sårbarhet
Vi är betydelselösa i ett universum
vi inte förstår
Natt natt stjärnklara natt
snö faller
ljus kommer åter
Får en känsla av hopp och glädje
vintern är på väg




Fri vers av poet-idag
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag