Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lilla Monica Maxi for iväg i en taxi. ..




. .. Behövde hon bara betala
Med kort som var fyllt med
Digitaliserade Ettor o nollor

Då hon belånat sin villa när
Pensionen efter över 30-års
Förvärvs-arbete inte räckte

Till slut var det bara arving
-arna som fick ut mindre

Pengar och hon drog in
till stormarknaden för
att handla än det ena o
det andra

Medans Bankerna fick in
lite mer att ge tillbaks till
spekulerande Aktieägare

Som väntade sig att värdet
På deras kommande pen
-sion skulle förränta sig

Än mer. ..Tills det var dags
att äntligen få leva ut det
Fria livet!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-27 09:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ha ,det var bra av Monica att ta ut pengar från sin fastighet och unna sig lite på ålderns höst och blåsa arvingarna.
2021-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP