Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Affinitet.


Likhet


bakom dina dörrar
tvår jag mina händer
mitt ansikte
min mun
mina ögon
ut
förfärad över att jag
tvättade ut din likhet
bitarna 'du' och 'jag'
tejpade och lagrade
över min hud
jag föreställer ett mysterium
och gottgör för dess utsida
utanför dina dörrar
går jag på mina händer
mitt ansikte
min mun
mina ögon
ut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-27 10:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tolkningsbart och universellt, en god metafor och liknelse vad ex DNA vi aldrig kan svära oss fria ifrån påverkar dem vi en gång skall bliva,,, eller icke bliva, förutom grandiositet, dvs om man nu begåvas med en järnvilja och bryter loss allt vad band heter, och ändå i det bland en på miljonen bevarar ödmjukheten...
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen