Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Skumögd bagatell. Av Fale Bure 2021-09-27 11:42. Tid och datum anger något, frågan är bara vad.


Kommentar på en text (2220) rick




Att ha sina 'glasögon' på eller av
se där ett som verkligheters krav
äventyr kan kräva sig arbete
att som i svett visa sitt anlete
där bryderi är en sorts även 'skoskav'...





('Segelbåten' är förmodligen skolskeppet Göteborg,
på visit i huvudstaden, liggande vid kaj vid
Nordiska Museet på Djurgården. omkring 2011)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-09-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP