Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påverkare = influencer


Låt oss se vad anständighetskoefficienten är ...

Bill Boulding, dekanus vid Fuqua School of Business vid Duke University i North Carolina - USA, anser att de bästa ledarna har en triad av koefficienter: trippelkombinationen IQ, EQ och DQ - anständighetskoefficienten.

Nedan kommer vi att behandla en av koefficienterna för mänsklig intelligens, kallad DQ, Decency Quotation.

Var och en av dessa hänvisar till en viss typ av intelligens som manifesteras av mänskliga individer, naturligtvis inom gränserna för deras eget medvetande.

För precis som den stora majoriteten av mänskligheten i dag finns det inte mycket anständighet, åtminstone ur den andliga evolutionens perspektiv.

Finns det fortfarande en verklig anständighet i dagens samhälle, när många föredrar att manifestera sin personlighet på ett excentriskt och så kallat "okonventionellt" sätt?

För att inte tala om de unga i väst som använder hårda droger och tappar anständighet när de växer upp och hamnar i alla möjliga komplicerade situationer.

*Ett anständighetsförhållande eller DQ går ett steg längre än EQ. DQ betyder att en person inte bara har empati för anställda och kollegor, utan också en verklig önskan att ta hand om dem. DQ betyder att du vill ha något positivt för alla på jobbet och se till att alla känner sig respekterade och uppskattade. DQ är tydlig i daglig interaktion med andra.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-09-27 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP