Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten

Trög och grötig,
som flytande honung
men mindre söt
Dagen rullar fram
som en väldig våg
i slowmotion

Du manar på mig
Jag sträcker ut
mina bläckfiskarmar
till ben, vadar
genom sockervadd,
spindelnät, damm,
skräp, allt hindrar mig
från att nå fram i tid




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 109 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-27 12:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
som en mardröm... Man hinner inte fram!
2021-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om dagar som är jättejobbiga.
2021-09-27

  100apor
Orden passar bra ihop tillsammans här. Såväl ljudandet som bilderna du lägger fram.
2021-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten