Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Källvattnet

 

Vad gör det om vi omges av tråk

det viktiga bär vi inom oss  

och lyser som nytända bloss

vi vänder på klacken

sätter foten i backen

använder ett nytt språk

och dricker källvattnet

allt det vi plockade på ängarna

även ord pudrade av frömjöl

fick plats i kärlet

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-09-27 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP