Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat ord för skrivkramp

Rimfrost 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-27 13:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fyndigt!
2021-09-28

  Gunnar Hilén VIP
Bingo !
2021-09-27

    Sefarge VIP
:)
eller lyrik-förstoppning?
2021-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP