Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakade på natten





Jag smakade på den natten,
smakade på dig.

Mörkret hindrade inte oss,
jag smakade på natten.





E




Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-09-27 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2