Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en dag att andas

Den blåa himmeln
I höstens tid
Och solen den varma

Idag är en dag att andas
Och känna munnen le




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-27 16:25



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så bra den ligger i munnen!
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva