Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tårar

 

Jag rör dig

Du berör mig

Jag stör dig

Du förför mig.

 

Stilla faller vi

som löven

i färger

som eroderar våra minnen  

till tårar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-27 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP