Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljuset


Det är om hösten
äpplena doftar sommar
och de vita septembermolnen
sjunker i floden
De vill upptäcka världen
hissar segel styr ut mot havet
kanhända revar de segel
då stormvindar dem sliter
medan tankarna flödar
genom tunna väggen
mellan språk och tystnad
återfinner vi orden
droppar i sänder

tack för idag klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-09-27 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP