Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Höstens intåg
blad på blad på marken
och sommaren försvann i en vind

Vände åter med Britt
Vände åter och försvann åter,
i en vidare sväng

Närmar oss allt mer
trots vinter och snö

Våren är stinsen
som väntar med klockan i hand






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 01:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Våren som stinsen med klockan i hand. Ger inte bilden av en väntande vår. Fint.
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP