Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden i mitt segel...

Du är vinden i mitt segel
som aldrig far förbi utan bara tar i
och puffar på för fulla segel...

Så gör det igen
ja gör det om igen
min vän, jag kan aldrig
få nog av puffen din... Den!

Så underbart mjuk och len
mot kinden min...
Den känns än...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 03:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket öm i varje söm finner du något ingen nämnd och ingen glömd!
2021-10-01

  ULJO
Så fint
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt