Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovana kan så lätt bli en god vana...

Ett brev kom till mig med bara nå´n kort rad...
Men vart enda ord de lyfte mig...
För brevet till mig det var ju, just ifrån Dig!
Vad bryr jag mig om längden
när Du helt plötsligt i brevskrivning
har blivit en i mängden...

Det var ju inte länge sen som Du sa
att brev idén, den var en helt befängd en...
Men nu är ju Du i brevskrivning en så slängd en...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-28 06:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rolig!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt