Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLODEN

Jag fruktar floden,
den djupa, mörka purpurfloden,
gränsen mellan.
Jag räds vattnet,
det grumliga och svarta,
av bläck och stumma ekon.
Jag måste ner i floden,
tystna.

Jag måste genom floden,
till andra stranden,
hem till andra stranden
bortom floden,
den mörka, djupa
till landet med de vita vattnen,
de tysta sångerna.

Men jag fruktar floden.





Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP