Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixnedslag

Jag har aldrig sett ett blixtnedslag
men jag har upplevt dess vilda jag i ögonen på flera konstnärer
som maniskt verkar följt en Bob Ross manual
för hur man med små enkla penselslag formar blålila moln på ett canvasskal

Nej… Jag har aldrig sett ett blixtnedslag
men jag har hört dess dundrande jag i rösten på flera artister
som med varje trummande ton till slut omformat ett inre jag
tills endast ett yttre skal finns kvar av ett forna jag

Än idag vill jag påstå att jag inte sett ett blixtnedslag
trots att jag levt i ljuset av dess elektriska jag
ja, trots att jag varit fylld av dess skrämmande obehag
trots att varje litet blixtnedslag verkar ha format mig till den jag är idag.




Bunden vers (Rim) av RobinG
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RobinG