Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria



Tidens energier suger kraften
ur min sköra verklighet
Enkelhet i ensamhet
En del av livet
som man värdesätter
samt enskilda frågor
om existensen
Allt för att tillfredställa dig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-09-28 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP