Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ateljé i St Malo /1


Vi kliver in. Två stafflier är kvarlämnade, åtskilda. Ett bord, två stolar. Ingen dekor. En återkommande spelplats i ett dysfunktionellt äktenskap. En ateljé, i St Malo, med utsikt mot en oberörd horisont.

Madame rotar fram en flaska vin i kokvrån, ställer den på bordet. Behövs glas! Återvänder med två glas samt en korkskruv, som hon ger till mig. Jag drar ur korken och frigör onda andar.


©DrZappa 2021




Prosa av DrZappa VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP