Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen i livet

Se på gators djup

Folk kommer och går

Någon har tappat allt

Smärtan gör ont

Ingen ser oro

Prövat följa gatan med folkliv

Ut i myllret

Går inte finna pulsen

Modet sviktar

Får inte taget

Lever i kaoset

Sträcker då på ryggen

Plikten kallar

Stoltheten kramar ur

Det sista försöket

Vara i pulsen i livet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-28 14:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Känner igen känslan!
2021-09-28

  alicja lappalainen VIP
.. en överväldigande känsla av ensamhet i folkmassan och försök att frigöra sig från alienation genom en plikt.
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP