Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tacksam



Jag slits i stycken av energi som flödar genom min kropp
Det är för mycket - Jag orkar inte.

Upp och ner i en evig berg och dalbana.
Jag minns och så jag minns varje enskild händelse

Håll alla ifrån dig.
Låt ingen komma när.
Vandra alltid ensam

Var tacksam, glad och nöjd bara över att du lever.

Men livet funkar inte alltid så.

Vi är många och jag är bara en av alla som för evigt är märkt.




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-28 15:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, jag är också märkt. Tycker om den psykologiska tonen här. Snyggt men smärtsamt.
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Eether